Berdych spiller i Stockholm-finalen, Baghdatis overgitt etter 1. settet

“Denne kampen ender du ikke gjør det, men det er sport, og dessverre, det skjer,” kommenterte Berdych for tidlig å avslutte kampen med Baghdatis.

I den svenske hovedstaden i Den tsjekkiske tennisspilleren for å feire sin tredje turneringsseier for første gang i Stockholm vant i 2012. Socket vil konkurrere for andre gang på kort tid, ti dager før hans første gjensidig duell i Shanghai beseiret i andre runde i tre sett.

“det var litt av en kamp med ham, og jeg forventer vil ha hevn. Jeg må være klar for ham. Jeg føler meg bra, jeg mangler styrke, “sa den femte spilleren i verden, som forbereder for Masters Tournament.

Třiadvacetiletého amerikaner som er på verdensrankingen til 32. plass, venter på den andre finalen i sin karriere.I april i leire i Houston omgjort til finalen deltakelse i å vinne tittelen.

Om syv år eldre Berdych kan få tolvte tittelen på hans karriere, og den andre i en sesong, som han så langt lyktes bare i 2012 og i fjor.

Třiadvacetiletého amerikaner som er i verden ranking 32. plass avventer endelig andre karriere. I april i leire i Houston viste et overskudd deltakelse i finalen av tittelen.

På søndag Sock spille bra i double finalen, som består av landsmann Nicholas Monroe andre seedet par. Andre amerikanere Eric Butorac og Scott Lipsky slå i semi 6: 4, 7: 6.. I double angripe Sock til seks titler

Kuznetsova Moskva ingen sjanse slitne Pavljučenkovové

Clash of the innenlandske tennisspillere på turnering i Moskva klart dominert Svetlana Kuznetsova. Den russiske Kremlin Cup endelige nederlag regjerende mester Anastasia Pavlyuchenkova jevnt 6: 2, 6: 1, og for å sikre den femtende triumf i karrieren, han hadde ventet i over et år Hjem

På trofeet i Moskva gjenvinne. og deblister František Čermák. På søndag, den trettiåtte tennisspiller som spiller sammen med lagkamerater Radu Moldovan Abot allerede på 32. tittel og første ledd. I fjor i Moskva vant Čermák med Jiří Veselý.Andre finalistene er innfødt russerne Andrei Rubljov Dmitry Tursunov. Hjem

Tretti Kuznetsova i finalen enda en gang mistet innsending mens lei soupeřce tok ham to ganger i hvert sett. Om seks år yngre Pavljučenkovová tiende kamp fant sted i løpet av tolv dager, og hennes opptreden var ikke kjent. Kuznetsova returnert hennes siste nederlag i turneringen i Wuhan, Kina, der Pavljučenkovovou uhrála bare ett spill. Samlet har det en positiv balanse på 4: 1.

Den doble Grand Slam-mester Kuznetsova vei til tittelen i begynnelsen av turneringen slo tsjekkiske tennisspilleren Klara Kateřina Siniaková en hard overflate, gi 604,155 euro Koukalová. Pavljučenkovová beseiret i andre runde Lucie Safarova, som kan slå i tre uker i Fed Cup-finalen i Praha.Kuznetsova av Russlands nominasjon er ikke

De endelige menns singler på Kremlin Cup etter gjentatte ikke mer enn to seeded spillere:. Tisk Marin Cilic advokat og spanjolen Roberto Bautista.