A 2016-os labdarúgó pillanat emlékezni: Dejan Lovren tűzte a Kopot

Ez a goodwill szezonja, a legjobb, ha nem ismerjük el, hogy 2016-ban a kedvenc labdarúgó pillanata Steve McClaren az Anglia-Izland meccsének kommentárja volt, de a vázlat időzítése kiváló volt („ez a tökéletes válasz, úgy gondolod, probléma, kezdje újra, uralja, tartsa nyomását az izlandi hátsó négyre… ó. ”) Liverpool Lovren kiemelkedő visszatérésével Borussia Dortmund-ot süllyed. szankciók az Euro 2016 negyeddöntőjében Németországgal, amikor Graziano Pellè és Simone Zaza bonyolult blöfföket indítottak ugyanolyan rosszul megalapozott bet365 alternatív link bizalommal, hogy Joey Barton Skóciába vitte. Minden arcukon kolbászcsomagolt tojás került.Biztosan vicces, de Dr. Strangelove elnök Merkin Muffley szellemében („Uraim, nem tudsz itt harcolni. Ez a háborús terem!”), Az ünnepi labdarúgó blogból nemesebb érzelmeket kell követelni.

< p> A legjobb, mindent elmondtunk, hogy valami pozitívra kövessünk – talán egy pillanatra -, hogy egy olyan játékos fellebbezését kapta, aki szinte minden alkalommal eljutott a helyedről, amikor megközelítette a labdát, mert a játékban való részvétel lehetősége bugle hívás bejelentette, hogy valami rendkívüli történt. Barcelona természetesen rendelkezik ilyen játékosokkal. A Liverpool is.

Lionel Messi, Neymar és Luis Suárez 2016-ban egy ritka repülőgépen megrándultak, de még nem hoztak létre semmit az áprilisi éjszakának, amikor Mamadou Sakho és Dejan Lovren elhozták az Anfield házat.A Liverpool különleges védő triójának harmadik tagja nem játszott az izgalmas európai liga negyeddöntő második második szakaszában Borussia Dortmund ellen, mert a csapatszelekció ügyes volt, Jürgen Klopp elmagyarázta, hogy elkezdte az ilyen fegyverzetét hogy „Kolo Touré, a 280. tavaszában, még a csapatban sem.” Facebook Twitter Pinterest Jürgen Klopp Dejan Lovren-el ünnepli. Fénykép: Jon Super / AP

Ami a Liverpoolt különbözteti meg a világ minden tájáról származó szurkolókkal szemben, az, hogy a fellebbezésük nagy része abban rejlik, hogy a legtöbb unibet bónusz győzelmük, még akkor is, ha Anglia domináns klubja volt , úgy tűnt, mint a győzelem győzelmei. Gyakran a győzelmük annyira megfizethető, mint az egyedülálló férfiak akaratának az erőssége.Bruce Grobbelaar vagy Craig Johnston valószínűleg ezt mondaná, és Djimi Traoré nem mer másként. Az áprilisi Dortmund-győzelem roppant jól behatolt az Anfield canon.Dejan Lovren-be: „Soha nem vártam el, hogy valaki legyek.” Tovább

Teljesen rosszul indult. Az első kilenc percben a Liverpoolt kétszer szeletelték, amikor Dortmund megpróbálta megölni a nyakkendőt. A 3-1-es összejövetelen Henrikh Mkhitaryan és Pierre-Emerick Aubameyang góljaival a német csapat repül, és a német rajongók jubilálódtak. A látogatók hangulatát azzal a gyanúval egészítette ki, hogy míg az angol labdarúgás a legtöbb pénzből származik, a Bundesliga gazdag, amit a Premier League elvesztett. Klopp egykori klubja azzal fenyegetőzött, hogy megmutatja, milyen messze van a jelenlegi.A zavarba jött, mint egy Simon Mignolet.

De ezek negatív gondolatok voltak, és ebben az örömteli éjszakában nem nyertek vonást. Ehelyett Liverpool megtámadta a bosszúságot és a bántalmazást. Szóval Dortmund. Fárasztó viteldíj volt, megrepedt sebességgel és fejjel forgó csavarokkal. A Divock Origi egyik célja, hogy közelebb jusson Liverpoolhoz a valószínűtlen célponthoz, mielőtt Marco Reus elküldte őket négyzetbe. A kevesebb, mint fél óra elteltével a Liverpoolnak háromszor unibet fogadás bónusz kellett pontszámot szereznie – és meg kellett kerülnie az újbóli bejutást. Lovren és Sakho szinte úgy tűnt, hogy extra végtagokat termel, mivel új módszereket találtak a lövések blokkolására.Közben Mats Hummels, aki John Stones auf Deutsch, reménykedett abban, hogy a dapper sallies továbbra is a legjobb védelmi forma marad, de nem ezen az éjszakán, nem a Sakho és Lovren elsődlegesen.

Philippe Coutinho díszes mozdulattal egy ékszeres befejezéssel, hogy 2-3 éjszakát készítsen, 3-4 az aggregátumon. Most Dortmund ragaszkodott hozzá, de egyik védőjük sem hasonlított Franz Beckenbauerre és más Kaiserre. Aztán Sakho megmutatta ezeket az embereket az akaratnak, ami valójában lesz. A 78. percben nem volt más kérdés, hogy Coutinho sarokával találkozott.Három-három éjszaka, 4-4 az összesítetten, de Dortmund előrelépett a célokat. Liverpool Jürgen Klopp: visszatérés Dortmund legyőzésére, egy csodálatos, csodálatos éjszakát. Az enraptured home crd egy másik célt hívott meg, mint a kultusz tagjai, akik felszabadításra hívtak fel. Adja meg Lovren-t. Ez volt az a pillanat, amikor szórakoztatóan hosszú időre vágyott. Egy ideig látszott, hogy a horvát abban a meggyőződésben volt, hogy a Southamptonból való megérkezése után 2014-ben érkező több rejtélyes előadás után a legjobb módja annak, hogy kifogásolja a kritikát, hogy egy lenyűgöző engesztelést hozott létre. p> Megpróbálta az előző év Európa Ligájában a Besiktas elleni lövöldözésben, amikor megpróbálta a büntetést a felső sarokba irányítani, hanem a Boszporusz felé küldte.Ez megerősítette elhatározását. Így újra próbálkozott a következő áprilisban, amikor Liverpool szánalmasan visszavonult az Aston Villa-ba az FA-kupa elődöntőben, csak másodpercig maradt az óra. Amikor a labda eljött Lovrenbe, elkobozta a Hail Mary lobogót a dobozba, és inkább egy mennyei, képzeletbeli 40 yardos csavart írott a felső sarokban. Godawful erőfeszítései repültek az állványokba, és Liverpoolt a leginkább kegyetlen Villa oldalt megverték egy generáció számára. Jürgen Klopp felidézte Isztambulot, hogy inspirálja Liverpoolot Borussia Dortmund ellen. Tovább

Egyik sem rontotta a horvát nyelvet. Amikor James Milner keresztbe dobott a Dortmund elleni leállási időbe, Lovren újabb esélyt látott a sorsának alakítására. Ezúttal megragadta.Amikor a fejléc eltalálta a hálót, nemcsak a Liverpool támogatói, hanem az egyik kezével a levegőt lyukasztották, miközben a másikhoz szorultak. Szép pillanat volt látni.

De csak egy pillanat volt. A Sakho Liverpool karrierje hamarosan tönkretette a doping rejtély és a hozzáállási farssi miatt. A Touré az Európa Liga döntőjében játszott, és az igazat mondták, a legjobb, amit a teljesítményéről lehet mondani, hogy az utolsó volt a klub számára. Lovren természetesen még mindig Liverpoolban van, talán még egy különleges pillanatig.