Liberec og Pilsen hjemme. Gjør Karlovy Vary-multiplene flere poeng?

 

 

Vary har en veldig god mulighet til å rette opp den urettferdige balansen. På fredag ​​og søndag spiller hjemme på isen KV Arena. Hjem

I dag de 18 timene det behandlet de hvite tigrene i Liberec og søndag, 15.30 i det tradisjonelle og innbydende derby rival i Vest-Böhmen i Pilsen .

Sjansen til å multiplisere spotgevinsten er definitivt her. Spesielt i dag.

Selv om Liberec vunnet seks av de siste sju kamper, men Karlovy Vary beseiret i gjensidige kamper hjemme Liberec seks ganger. Hvite tigre lyktes siste Ice Energi i januar 2013 etter å ha vunnet tre: 1.

Nylig beseiret White Tigers Liberec Vítkovice. 4: 1, og uvitende om statistikken de ønsker i denne trenden fortsette i Karlovy Vary

“Hver seier er god. Men vi må fortsette kampen fra kampen.Og viktigst må vi spille med ydmykhet og ærlighet som vi har. Vi må ikke si at det kommer til å skje. Vår oppgave er å presentere følgende kampene akkurat det samme, “sa Liberec-spissen James Valský.

Selv om statistikken taler for energi, men som ikke gjorde det. Nye trener Peter Oremus Energy venter på sine første poeng. Under fredagens premiere etterfølger, Vary Charles Mlejnek Karlovy tapt hjemme med Litvinov 2: 3 og mandag bukket under i Hradec Kralove 1: 3.

“Spillet vi startet bra, vi skapte noen sjanser. Men synd, det er deres realisering. Sett i Hradec ett mål er svært lite, om vi ønsker å være vellykket.Vi betalte prisen for det, slik at resultatet i favør av huset, “klaget etter kampen i Hradec Carlsbad trener Peter Oremus.

Bak ham på benken to kamper og null poeng-konto. Det vil endre seg mot Liberec.

Det blir ikke lett. Den siste Karlovy Vary vert for den andre Liberec. Západočeši har også den siste trio som presset inn i et enkelt punkt, de fleste kamper spilt. Liberec imot, mister bare til det første punktet Sparta og har to kamper til overs.

I Graz Vary inn uten en trio av spillere.Benak forsvarer hadde medisinske problemer som allerede er bedre, men angriperen Marosz forsvarer Gulašim brøt etter kampen med Litvinov kosthold, fikk ledelsen store økonomiske sanksjoner og at saken er løst.