Hradecký sin tur på Vítkovice-trykk ble frosset: Vi burde ha beholdt den

Både begynnelsen og slutten av ordinær tid mislyktes Vítkovice hockeyspillere bedre resultat. I slaget om den tredje med de fjerde totale ekstra ligatabellene tapte de mot Hradec Kralove i det 9. minutt allerede 0: 2, og Vitkovice-trenere fjernet fra målet til Patrik Bartosak.

Vítkovice slo seg tilbake, jevnet seg, hoppet til 4: 2 i begynnelsen av tredje periode, men klokken 59:52 kom det en annen feil og en 4: 4-sammenligning. Det var ikke noe mål på overtid, hjemmelaget var dårligere i raidene og tapte 4: 5. Men vi tapte. Dette må ikke skje med oss. Vi må beholde det i tre poeng, ”beklaget Vítkovice-kapteinen Jan výtisk, forfatteren av hjemmelaget sitt første mål.

“Jeg kastet det bare på målvakten.En god jobb ble gjort av Zdrahoš (Patrik Zdráhal), han gikk foran ham. Golman så ikke noe, det mislyktes der, ”beskrev han problemet, som da unntaksvis dukket opp i omnummereringen, men ikke endret sjansen.

“Det er tydelig at jeg vil være foran motstanderens gate to ganger i sesongen. Avslutningen så ut som den. Synd. Hvis jeg fyrte nå, kunne det ha vært et mål. Det var ikke noe sånt, “skrev den utskrevne.

” Etter starten, da vi fikk billige mål fra vårt synspunkt, spilte vi en solid første periode og presterte bra i 50 minutter. Men på slutten ble vi mer passive og det kjempet tilbake.Vi tapte kampen om at vi kunne vinne, sier Pavel Trnka, trener for Vítkovice. “Vi dekket ikke spillerne to ganger på midten,” husket motstanderens tredje og fjerde mål.

“Selv om vi viste det, selv om trenerne advarte oss, scoret vi et mål. Vi så det ikke der borte, ”utgaven var sint.

“Jeg fant meg blant sirklene og fikk det vakkert. For å fortelle deg sannheten: Jeg så ikke engang på porten, jeg slapp bare og falt, “sa Matej Paulovič, som skjøt Daniel Dolejš i Vítkovice-målet bare åtte sekunder før slutten av tredje periode.

“Det er synd.Vi skulle gjøre det tre poeng, klaget han igjen.