Hockey Derby: Hradec vil prøve å holde flinging rival på bunnen

For løpet av kampen kan ikke være den avgjørende faktoren langt, men hun kan ikke hjelpe, men varsel. Hjem

I de to foregående sesongene extraligových hvor fornyet Extraliga derby mellom Hradec og Pardubice tiltrekke seg fans til sine rivaler ikke en gang gikk ikke slik annen stemning.

Hovedsakelig fordi i dag hjem Pardubicím i Extraliga grovt mislykkes, nok allerede byttet trener, men det hjalp ikke.

“med all respekt Jeg sier at jeg ikke bryr meg om hva som skjer i Pardubice. Vi er ennå ikke i optimal form.Og de hadde problemer Pardubice, at kampen for absolutt ingenting, “sa trener Peter Draisaitl Mountfield.

Kanskje akkurat det motsatte, fordi i Pardubice vet at hvis de har en lansert for å redde en dårlig sesong, må de begynne å vinne. “Vår situasjon er ikke lett. Vi må score poeng, er det ingen tid til å tenke på noe annet. Vår gapet til ti dypere, vi betingelsesløst å score og gjøre alt, “sier Richard King treneren som Pardubice nylig overtok Milos ŘÍHOVÁ yngre.

Resultatet av kampen i stor grad kan spolurozhodnout hvor begge lagene håndtere spent atmosfære som derby begge lagene tradisjonelt ledsager.Det er ventet at det vil bli utsolgt, og at når han spiller i Pardubice og Hradec langt ikke uten støtte fra sine fans.

“Vi har nye spillere, hva ennå ikke vet”, sier en erfaren Hradec spiss Jaroslav Kudrna ” vi gjør det vi derby hadde spilt i fjor og året før, vi vet hva det er, men i hovedsak har vi i Pardubice vise bedre ytelse enn nødvendig å koke. ”

nå gaming komfort i de siste kampene mangler og Hradec være fortjeneste på det er galt og tabellen lukker den øvre halvdel med minimalt tap til de høyeste trinnene.Dessverre er han men lite bruk av bortekamper, der vant fortsatt bare én gang i fire kamper tapt.

Fortsatt på det, men det er mye bedre enn dagens motstander, et lag fra bunnen av tabellen med tre seire og ni nederlag. “Jeg vil at fansen til å si at vår situasjon vi lider,” sa han. “Men i derby vil ha alle i hodet ditt bare at de vil kjempe og falle til kuler,” sa spissen Tomas Rolinek.

Selv om plasseringen av de to partene er i favør av Hradec bookmakere litt favorisere innenlandske Pardubice, selv om forskjellene i kurs for å vinne er minimal.Og enda en interessant ting: Hittil endte halvparten av de åtte duellene i grunnleggende spilletid ubesluttsomt.