Etter debakten endret de programmet, da løp Liberec-hockeyspillerne over Kometen

Huset mitt, slottet mitt. Dette ordtaket gjelder Liberec hockeyspillere nesten perfekt. Mens de er uten hell og har tapt fem ganger på rad, feiret de sin sjette seier på rad mot Kometen søndag ettermiddag på hjemmisen. Spillerne spilte en kjempende ærlig kamp bortsett fra begynnelsen av den tredje perioden, da Brno begynte å dominere og jeg nesten nådde ut til time out.Men til slutt overlevde vi, vi var litt bedre enn gjestelaget og vant fortjent, ”sa Liberec-trener Filip Pesan. “Vi snakket mye i garderoben, og vi valgte et litt annet program som til slutt hadde effekt,” avslørte Pešán. “Etter kampen i Litvínov ble vi litt slått, så vi hadde frivillig istrening på lørdag og søndag. Det var spillere som hoppet opp til spillet og tilbakebetalte selvtilliten. V 8.Minor viste sin kløkt og erfaring frem Valský, som stokket pucken ved bakre pute, deretter sukket og passerte pucken langs betongen til stangen overrasket Vejmelka.

“Til å begynne med ville jeg presse meg inn i porten, men til slutt ombestemte jeg meg, gikk til porten og begynte å lete etter noen som skulle dukke opp.Da jeg antydet å bevege meg til høyre, så jeg at keeperen beveget seg, så jeg prøvde å skyve pucken mot den første stolpen, og jeg klarte å gjøre det, fordi det var litt plass igjen, ”beskrev Jakub Valský det viktige skuddet.

Den høye kanadiske forsvareren Doherty, som slo Liberec for første gang, scoret på 2: 0 med et skarpt slag fra høyre pute.

I den andre delen ble keeperen erstattet av Kašík, som imidlertid samlet han snart også da Lenc avsluttet sin raske maktspillkombinasjon av laget sitt. Selv om kometen også er blitt redusert i maktspill, fant White Tigers svaret igjen.

Ved 4: 1 ga han også forsvareren Stříteský i numerisk fordel, for hvem det var, som Doherty, det første målet i Liberec-trøyen.I begynnelsen av siste del laget laget to mål og dyttet hjemmelaget tilbake, men De hvite tigrene slapp grepet og det femte målet fra Filippis stolpe kom etter stor vekt på Kvapil bak målet.

” Sammenlignet med fredagens kamp i Litvínov spilte vi ærligere hockey. Vi trodde vi måtte hjelpe Beks, forenkle krenkende handlinger og bære frukt, ”fornøyde Valky-spissen.

Kampen med Comet startet søndag to timer etter middag, også fordi den ble fulgt i lobbyen autografering av hele Liberec-teamet.Neste kamp blir spilt av White Tigers på fredag, når de ønsker Vítkovice velkommen.