Zoubele har en livsform. Mandeloperasjoner startet karrieren på nytt

Men fraværet av en teknisk fotballspiller var også forårsaket av en tilsynelatende triviell sykdom. “Jeg hadde ofte betennelse i mandlene,” avslører Zoubele at han led av gjentatt betennelse i mandlene. ”Og det var umulig. Kroppen min ble kraftig svekket av antibiotika. ”For omtrent halvannet år siden valgte han en radikal kirurgisk løsning. “Siden den gang har jeg ikke hatt angina og trenger ikke å takle å gå tilbake til trening tre ganger i året og fange opp litt mangel,” forteller han. “Jeg føler meg bedre.Paradoksalt nok har jeg de beste løpstestene jeg noensinne har hatt på min alder, sier midtbanespilleren, som vil feire “Kristi år” om to uker.

Det er ingen bedre spiller i andre liga, hevder sjefen for FC Vysocina. “I kampene og på treningene er det åpenbart at han spiller med god smak og liker å være sunn,” sa Jan Staněk, FC Vysocina-direktør i begynnelsen av november. “Han er en virkelig leder. Jeg vil si at det foreløpig ikke er Bet365 noen bedre spiller i den andre ligaen, fortsatte sjefen for Jihlava-klubben.

“Jeg har spilt femten seriekamper og noen cupkamper.Så jeg er veldig fornøyd med det, ”smiler Zoubele.

Hans forestillinger blir også verdsatt av Jihlava-fansen. De kåret ham månedens spiller tre ganger på rad på den offisielle klubbens hjemmeside. Og sikkert ikke bare på grunn av sin utmerkede skuddform.

Zoubele, som ikke har scoret mer enn tre mål per sesong i elleve påfølgende store ligaer, har scoret syv mål i Fortuna: National League så langt.

“Disse målene er et kirsebær,” smiler Zoubele. ”Men det er også fordi jeg hadde en annen stilling. Trener Svedik ga meg litt mer frihet, jeg spilte under spissen, jeg fikk mye til slutt. Det passet meg. Målene økte og viktigst: noen vant seirende.Jeg var glad for det. ”

Zoubele hadde en så flott høst at” garantert informasjon “begynte å dukke opp blant fansen til Jihlava: i løpet av vinterpausen vil han gå til trener Martin Svědík til første-ligaen Slovácko.

Spekulasjonene ble også gjenopplivet av duellen i den forhåndsspilte åpningsrunden i den andre ligaen i Pardubice, der Zoubele ikke startet.

“Han ble skadet. Men han var med på laget på kampen, ”forklarte Staněk Sportingbet fraværet av en erfaren fotballspiller. “Jeg spilte ikke fordi jeg var i det 56. minutt i en forrige kamp med Usti nad Labem på grunn av et muskelproblem,” forklarte Zoubele.

Når han visste at han kanskje var interessert i den første serieklubben, Zoubele hun fornøyd. “Det er hyggelig å snakke om deg.Hver spillers drøm er å spille den første ligaen, jeg legger ikke skjul på den, innrømmer Zoubele. “Men jeg er fornøyd i Jihlava, så jeg lar det være i fred. Jeg vil glede meg over datteren min og den kommende julen. Og vi får se hva som vil eller ikke blir. ”

På spørsmål fra MF DNES nektet Staněk at noen avtaler med klubben fra Uherské Hradiště angående Zoubele hadde funnet sted. “Overføringsdatoen starter imidlertid ikke før 26. januar,” la han til. “Premier League-lagene spiller fortsatt,” husker Zoubele. ”Det er mulig at noe kommer opp senere, men jeg vet egentlig ikke noe ennå.Men drømmen min er definitivt å spille den første ligaen igjen. Sjansen for å spille den høyeste konkurransen.

“Alder løper og stopper ikke,” innrømmer spilleren med 193 starter i elitesamfunnet. “Men jeg føler meg veldig bra akkurat nå, jeg elsker fotball og kommer ikke til å bli ferdig om et år eller to. Jeg vil fortsette å spille. Hvis jeg blir i Jihlava eller noe annet vil skje, vil jeg se det. ”Tross alt ligger Jihlava på andreplass etter midten av den andre ligaen, med et tap på to poeng til den ledende tsjekkiske Budejovice. Det er også grunnen til at han forlenget kontrakten i høylandet om sommeren. “Jeg falt aldri fra ligaen og følte at jeg ikke ønsket å ta farvel med Jihlava. Derfor ønsket jeg å være og hjelpe, forklarer han. “Halve sesongen har trent, og vi får se hva som er neste gang.” More info here