Lillemann etter lodd: Mot England skal spilles i Praha, ønsker vi også å bruke Moravia

Tsjekkere skal spille åtte kamper i kvalifiserende gruppe A, halvparten av dem foran sine egne fans. I juni (7. og 10.) blir det dueller mot Bulgaria og Montenegro, 11. oktober med England og 14. november med nest siste kamp med Kosovo. Alt med avspark klokka 20.45.

“Vi vil definitivt spille med England i Praha,” sa fotballsjef Malík. “Enten det er Letna eller Eden? Vi har ikke vært så langt i forhandlingene ennå, la han til og la til flere varianter for landslagskampen i kalenderåret 2019. så Usti nad Labem forberede seg med Litauen, i Pilsen satte landslaget fem mål San Marino…Hva er planen nå?

“Visst Moravia: Olomouc, Ostrava er mulig. Hvis vi tenker på et annet sted, Pilsen, ”sa Malík.

Selv en av de to forberedende duellene som tsjekkerne skal spille i mars etter England og midten av oktober, vil ledelsen gjerne sørge for et hjemlig stadion. / p>

“Det ideelle arrangementet er å bruke både Böhmen og Moravia. Men spørsmålstegnene er fremdeles for mye, ”sa sjefen for fotball på pressekonferansen, og la til at selv etter utgivelsen av timeplanen fikk foreningen meldinger fra de første kandidatene til vennskapskamper.

tre rivaler – Estland, Litauen og Aserbajdsjan – er kvalifisert for første periode.Og vi registrerte de første tilbudene fra Sør-Amerika (Argentina?) Og Afrika. Vi ville prøve å følge veien til den mest attraktive motstanderen, som vi selvfølgelig konsulterer med treneren og erkjennelsesteamet, avslørte Malík. den første turen til England begynte å reflektere over logistikk. “Ifølge trener Southgate er det veldig sannsynlig at vi som gruppens nest sterkeste lag vil falle inn i Wembley,” sa trener Jaroslav Silhavy.

Imidlertid er den kvalifiserende duellen med åpning ikke bekreftet ennå, motparten må rapportere den innen 7. desember.

“Han er en ekstremt attraktiv rival for fansen vår, for alle fotballfans.Vi ser allerede på hvordan du kan gjøre reiser så enkle som mulig for fans, vi undersøker mulighetene for luftspesialiteter, busser, bare transport til England. Vi vil at teamet vårt også skal ha et anstendig bakteppe, ”la Malík til.