Ryktene om fotballoverføring: Juventus vinner løp for Aleksandr Golovin?

Midt i ryktene om en flytting til Arsenal, har en “høyt rangert Sevilla-tjenestemann” sagt til Independent at den argentinske playmakeren Ever Banega er “ikke til salgs under noen omstendigheter”, selv om det ikke er klart om en klubb møter hans overraskende klausul med lav utgivelse – beregnet i området € 20 millioner – er en av disse omstendighetene. Hvis det er det, vil det sikkert gjøre en hån mot hele konseptet med utgivelsesklausuler, og hvis det ikke er, vil det helt sikkert gjøre en hån mot den høytstående Sevilla-tjenestemannen. Møllens penger er på alternativ to, som det ser ut til å være uavhengige og den høytstående Sevilla-tjenestemannen, med historien som skal forklare “det er en back-up plan på plass hvis argentinernes løslatningsklausul skal aktiveres”, med det backup-plan er Swanseas Roque Mesa.Ruben Loftus-Cheek blir værende på Chelsea, men kan fortsatt være på utlån. Les mer

Wayne Rooney kan binde opp flytten til DC United i løpet av de neste 48 timene, og han kan bli med på flyet av Everton-teamet. kamerat Leighton Baines, som er interessant Chicago Fire og Philadelphia Union. Evertons toppvalg som erstatning for venstreback er Bayer Leverkusen’s Wendell, som er verdsatt, litt skremmende, til rundt 32 millioner pund. Everton har også blitt koblet med RB Salzburgs 19 år gamle angripende midtbanespiller Hannes Wolf. Fiveren: meld deg på og få den daglige e-posten til fotball.

Chelsea vil imidlertid nekte å selge Ruben Loftus-Cheek i sommer, men de kan sende ham ut på lån igjen. Crystal Palace og West Ham ville begge være opptatt av en sesonglang låneavtale, sier Mail.Southampton er i ferd med å raidre Celtic igjen og utvinne den samme rike sømmen som ga dem Virgil van Dijk og Victor Wanyama til å hente inn den 26 år gamle midtbanespilleren Stuart Armstrong for 7 millioner pund. Og i nyheter om prislapp, har Peterborough slått en prislapp på 6 millioner pund på hodet til 33-målspissen Jack Marriott, og Brighton har fått beskjed om at de må betale £ 4 millioner for å ta spissen Percy Tau fra Mamelodi Sundowns.