Et lag fullt av jagerfly og en flott Kacetl. Det okkuperer elvene i Pardubice

Det var bare Pardubice sin reise til de neste tre ekstremt verdifulle poengene: når det ikke er mulig å spille hockey, opptar spillet med maksimal innsats og voldsomt defensivt. Og tre andre ting er nødvendig: den berømte fanger keeperen Kacetl, en effektiv avslutning og en god fartslykke. ). De er veldig viktige for oss, ”sa Petr Sýkora, forfatteren av to mål, etter kampen med White Tigers.

“Etter en dårlig inntreden i sesongen, trodde vi at vi ikke kunne fortsette å spille fordi vi ellers ikke ville gjort mye. Jeg er glad for at vi har bevist at vi kan måle oss med hvem som helst.Vi må fortsette, “la den 39 år gamle veteranen til.

” Seier over Liberec vil definitivt hjelpe vår selvtillit, “sa den kanadiske forsvareren Ty Wishart. “Før hadde vi problemer med å få pucken inn i porten, og det ser ut til at vi endelig brakk den. Noe som er flott, “sa den 30 år gamle ryggen.

Allerede i det tredje minuttet tok han seg av den innledende intervensjonen til Pardubice – rett etter at Sýkora kastet en solo etter et perfekt Marosze-pasning og hva en annen rygg på Čáslav brente tverrliggeren. Wishart kastet pucken på målet fra bak målstreken etter en tur inn i angrepssonen; han slo Liberecs målvakt Will på baksiden av kneet fra venstre side og lengtet deretter etter riktig sted.

“Vi ledet og det roet oss ned.Vi spilte bra de første ti minuttene, ”sa Snake Sykora. “Liberec kom deretter inn i den og dyttet den, men det viste seg bra,” fornøyd han. ”Bortsett fra begynnelsen, spilte vi veldig bra med tanke på sjanser, diktering av tempoet i spillet og dominans i kampen. Imidlertid begynte vi å oppføre oss ekstremt ydmyke, spille i 26 minutter i svakhet og fikk to dusin.Takket være deres tålmodighet og på grunn av vår uro, vant tsjekkerne fortjent, ”bemerket Filip Pešán, trener for Liberec, Liberec.