Kornfeil starter fjerdeplassen i Malaysias Grand Prix

På Sepang krets, der et medlem av den malaysiske teamet Drive M7 SIC mulighet til å teste off-season, falt med 334 tusendels sekund bak raskeste sjåføren kvalifikasjoner italienske Niccolo Antonelli. En annen tsjekkisk rytter Karel Hanika var fjorten.

KORNFEIL har en god mulighet til å forbedre den femte posisjon Australian Grand Prix i forrige uke. I kvalifiseringen, slått av sju tusen brite Danny Kent, som kan på søndag for å sikre VM-tittel. Den trenger å fullføre femte verste.

Men Kent var en av seks sjåfører som ble straffet tre steder på nettet i forhold til kvalifiserende resultat fordi han syklet for sakte på racing banen.Et annet eksempel var spansk Efren Vazquez, som fjerde flyttet KORNFEIL.

umiddelbart etter ferdig Tsjekkia racer med kompetanse der funnet et par minutter før den andre plassen, var ikke helt fornøyd. “Jeg vil ikke gjemme at jeg håpet litt i første rad. Men det femte stedet er fortsatt veldig bra. Det er midt i den andre raden, som etter min mening er en veldig god startposisjon. Man kan ta en god slippstrøm (luft pose), som står i nærheten av lys, kort sagt, god stilling, “sa Kornfeil i en melding.

Ved slutten av den kvalifisering falt til sjette sted, som har forbedret i den siste runden. “Vi har kalt nye dekk i den siste delen. Det var ikke perfekt. Det siste fanget var heller ikke ideelt.Likevel var det nok å gjøre små forbedringer. Det er positivt at her hjemme Grand Prix, viser vi at vi er raske, “sa den tsjekkiske rytter.

I MotoGP første pole position for sesongen sikret spanjolen Dani Pedrosa, som vant kvalifiseringen foran landsmann og kollega Honda Marco Márquez. Helt på slutten av første rad kjempet italienske Valentino Rossi, som kanskje i nest siste løp for sesongen får en tiendedel verden tittel. Ca 11 millisekunder skjøvet ut av tredje rival spanjolen Jorge Lorenzo, før som leder mesterskapet med 11 poeng.

kvalifisering Moto2 styrt for første gang i år, den sveitsiske Thomas Luthi siden hadde en viss verdensmester franskmannen Johann Zarco.