I de senere år var spilleren av en slik formasjon i det russiske laget ikke

Hvis fotballspiller Ariklenes da Silva Ferreira, i den tradisjonelle Ari, har et russisk pass i hendene, og i brystet (eller andre vitale organer) et uopprettelig ønske om å spille for det russiske landslaget, bør et slikt ønske i det minste hilses. Og hvis i alle spillparametere passer denne spilleren til treningspersonalet, oppfyller kriteriene til landslagspartneren, må han være involvert i kampene til landets første lag. Det synes for meg at alt er så klart som i dag.

For tiden demonstrerer fremsiden av Krasnodar, til tross for de ufullstendige trettito årene, en god brannfrekvens, og ifølge “målpass” -systemet kan det vanligvis plugge nesten alle sine RPL-kolleger inn i beltet. I tillegg har Ari en ganske sjelden fotball talent i våre breddegrader – muligheten til å spille teknisk, raskt og til og med vakre øyeblikk.

I de senere år var spilleren av en slik formasjon i det russiske laget ikke. På en eller annen måte var det allerede vant til meningsmålingene som angriperne i landslaget skulle skremme motstanderen, snarere deres utseende, og først da – deres spillegenskaper. I stor grad er spilleren av spissen i det russiske landslaget Zlatan Ibrahimovic av et husholdningsspill. Det vil si at en person som spiller bra i andre etasje, hvem vet hvordan man skal vinne kampen, skyve gjennom forsvaret, tross alt, bare gi en motstander i ansiktet. Beschastnykh, Pavlyuchenko, Pogrebnyak, Dziuba – disse og andre lagangrepere var (og forblir) gode spillere av deres roller. Men unnskyld, de er fortsatt ganske smale. Det er ikke deres feil. Bare mor naturen prøvde så hardt.

I Ari prøvde denne mor annerledes. Han er en fotballspiller av forskjellig karakter, forskjellige egenskaper. Han kan i det minste endre, forbedre og til og med forbedre landslagets spill i “her og nå” -formatet. Og så var det et tilfelle i tide – Dziuba ble skadet. Her Ari og mottok en samtale på de neste to kampene i teamet Cherchesova. I denne forbindelse er det ingen inkonsekvenser og fallgruver. Hvis landslagstreneren ser at denne spilleren kan hjelpe laget i en slik ansvarsfull stilling, så vær så snill. De hører allerede på Cherchesovs mening i landet, ikke sant?
Videre fortjente Ari et kall til landslaget og uten skade fra Dziuba. Mannen gjør jobben sin bra, han og hans klubb er i de første rollene i mesterskapet. Hva er saken?